Jelentkezőinktől, Hallgatóinktól hallottuk…

Modulrendszerű lebonyolítás a nagy monoblokkos képzés helyett

Sokszor kapunk pozitív véleményt arról, hogy a képzéseink modulrendszerű lebonyolításának köszönhetően a jelentkezőknek mindig csak annyi rizikót és anyagi terhet kell vállalniuk, ami az aktuális képzési modul elvégzéséhez tartozik.

Szabadság a tanulás ütemezésével és témájával kapcsolatban

Sokan értékelik, hogy szabadságot kapnak a következő modul elkezdésével és a továbbhaladással kapcsolatban. Jelentkezőinknek ugyanis általában csak rövid időre, legtöbbször 5-6 hétre kell elkötelezniük magukat. Ha valami közbejönne, kicsit halasztani tudják a tanulmányuk folytatását, illetve menet közben át tudnak váltani másik szakmai programra, ha szükséges. Sportnyelven szólva, egy-egy rövidebb sprint a többség számára könnyebben teljesíthető, mint egyben a hosszútáv.

A biztonságos elindulás lehetősége

Sokakat megnyugtat, hogy kipróbálhatják magukat egy-egy rövid, de igen tartalmas és színvonalas képzési modul keretében. Kitapasztalhatják, hogy számukra megfelelő-e az adott szakirány, és amennyiben nem, akkor sem időben, sem pénzben nem éri őket veszteség, főleg úgy, hogy személyre szabott javaslatot és segítséget kapnak tőlünk ahhoz, hogy milyen IT szakirányban képezzék tovább magukat nálunk.

A finanszírozás lehetősége

Sokan értékelik, hogy tanulás mellett tudnak dolgozni, és így lehetőségük van gyűjteni a következő képzési modul tandíjára. Tudjuk, hogy a munka mellett nehéz tanulni, de a moduláris rendszer, az egyes modulok kiszámítható ideje és költsége végső soron jól egyeztethető össze az aktuális munkahelyi terheléssel is.

Mentorálás, karrier tanácsadás

Sokan megkönnyebbüléssel és örömmel veszik, hogy mi is segítünk munkahelyet találni. Értékelik azt is, hogy nem kötelező elfogadni az ajánlatunkat, így fel sem merül a szankcionálás, ha a mi ajánlatunk helyett valaki maga talál munkát. Sőt, örülünk ennek, hiszen így mindenki maga láthatja, milyen valós értéket képvisel az IT munkaerő piacon. Azok, akiknek mi segítünk az ideális munkahely megtalálásában, különösen kedvezőnek tartják, hogy az új munkahelyhez való lojalitásukat jelentős összegű tandíj visszatérítéssel támogatjuk.

Kiszámíthatóság, transzparencia

Összességében sokra értékelik a nyíltságot és az átláthatóságot. Mindenkivel őszintén beszélünk, nincs túl szépnek tűnő „mézesmadzag”, ködös, megfoghatatlan ígérgetés. Helyette minden előre kiszámítható. Már az első kapcsolatfelvételkor igyekszünk minél inkább széleskörű és személyre szabott információval szolgálni. A képzést igyekszünk úgy alakítani, hogy egy-egy képzési csoportban mindenki igényét és kérését figyelembe vesszük.

Köszönjük a visszajelzéseket, nagyon értékesek számunkra! Meghallgatjuk ezeket, és megvalósítva a bennük rejlő javaslatokat, igyekszünk egyre jobbá tenni képzési kurzusainkat.

Kedves Érdeklődő! Reméljük, hogy Téged is mihamarabb Hallgatóink körében köszönthetünk!