Rólunk mondják

Puskás Bertalan (Cégvezető): "Cégvezetőként személyesen is betekintést kaptam a CITEC webes képzéseibe. Kifejezetten pozitív tapasztalatokat szereztem a szinte 100%-ig gyakorlatorientált képzés magas színvonalával kapcsolatban. Nagyon meglepett a hallgatók képzés közbeni jó hangulata, aktivitása, illetve az elszántságuk, motiváltságuk. Mivel magam is magasan képzett, motivált, fejlődni vágyó és jó kedélyű fejlesztő kollégákat keresek a cégeimbe, ezért nem volt kérdés számomra, hogy egy-egy interjú keretein belül még inkább megismerjem őket. Hamarosan többüket is új kollégámként fogom üdvözölni."

Viktor, Innomedio Kft.: "Korábban nem IT területen dolgoztam, de nagyon régi vágyam volt egyszer webfejlesztőként dolgozni. Sok időt és energiát áldoztam, hogy ingyenes vagy nem túl drága online forrásokból összeszedegessem a szükséges ismereteket. Egy ismerősöm ajánlotta a CITEC-nél éppen induló Kliensoldali webfejlesztő (Web2) kurzust. Sajnos a Kezdő webfejlesztőről (Web1) lemaradtam, bár korábbról megvolt hozzá az alaptudásom. A Web3 és a Web4 kurzust is sikeresen elvégeztem. Tanulmányaim alatt egyértelművé vált, hogy ugyan sok ismeretre tettem szert az online képzésekkel, mégis szükségem volt arra, hogy a CITEC-nél rendezett formában, és pontosan azt tanuljam meg, ami a tényleges elvárás a junior webfejlesztőkkel szemben. Kizárólag magamra utalva sokkal több idő és energia ráfordításával lettem volna csak képes erre. Tanulmányaim befejezését követően rövid idő alatt el tudtam helyezkedni junior PHP fejlesztőként. Nagyon élvezem az új munkámat és az új életemet. Azt kell mondanom, hogy megéri áldozatot hozni álmaink megvalósítására."

Gábor: "Közel 10 évnyi közszolgálati jogviszonyban eltöltött időt követően jelentkeztem a CITEC webfejlesztő képzésére, melynek mind a négy modulját elvégeztem. Ezt megelőzően semmilyen fejlesztői alaptudással nem rendelkeztem. A befejezést követően, a megszerzett versenyképes tudás birtokában, melyet az elismert szakemberekből álló oktatói gárdának is köszönhetek, sikerült megvalósítanom egyik nagy álmomat, két hónapon belül elhelyezkedtem Junior webfejlesztőként. A sikereket látva eldöntöttem, hogy tovább kívánom bővíteni az ismereteimet, ezért már a CITEC Java Alapok kurzusát is elvégeztem, és az új munkám mellett a Java Massive képzésre is beiratkoztam. Tisztában vagyok vele, hogy minél szélesebbek a technológiai ismereteim, annál nagyobb karrier előtt állok ezen az új pályán. Mindenképpen ki akarom használni ezt a lehetőséget."

Balázs: "Nem a technológia világából érkezem, oktatási esélyegyenlőséggel foglalkozó civil szervezet operatív vezetője vagyok. Fontosnak tartom a munkám, mert pozitív társadalmi hatásai vannak, ezért nem tervezek pályát váltani. Ugyanakkor mindig is érdekelt a programozás, a webes világ. 2018 októberében kezdtem el webfejlesztőnek tanulni a CheckPoint-IT-nál: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL, stb. A képzés modulrendszerű felépítése miatt egyénre szabható a tanulási sebesség, a kurzusok munka/tanulás mellett is elvégezhetők. Az aktívan fejlesztő oktatók garantálják a naprakész tudást! Sokat köszönhetek nekik. Röviddel a végzés után megkeresett az egyik ismert online programozóiskola, ahol azóta kódmentorként dolgozok. Segítek a programozni tanulóknak a problémamegoldásban, a technológiák magyarázatában, a kódjuk áttekintésében. Nagyon élvezem ezt a munkát is. Pályamódosításban gondolkodóknak is mindenképpen ajánlom a CheckPoint-IT képzéseit."

Attila: "Köszönöm, hogy részt vehettem a Kezdő webfejlesztő kurzuson. Röviden a véleményem: Az előzetes várakozásaimnak megfelelően mást kaptam, mint a közoktatásban megszokott. Ez igaz az oktatókra, a szervezésre és összességében a színvonalra. Bátran ajánlom ezt a képzést azoknak, akik komolyan gondolják, hogy bővítsék IT-s ismereteiket. Nagyon értékelem, hogy a későbbi munkalehetőségekhez igazodik a tematika, valamint az oktatók figyelme kiterjed az erősségeinkre és a kritikus pontjainkra is. Azt lehetett érezni, hogy a teljesen célorientált képzés értünk van, és nem fordítva. A neten ömlesztve megtalálható anyagok helyett  itt a lényegre koncentráltan és a piaci jelentőségnek megfelelően vannak súlyozva a témák. Az oktatók szerintem mindent megtettek értünk, amit én rendszeresen ötös osztályzattal minősítettem. Alig várom, hogy elkezdődjön a következő, Kliensoldali webfejlesztő kurzus."

Márk, Printker Office Land Zrt.: "Webáruházi csomag-összekészítőként dolgoztam a munkahelyemen, amikor elkezdtem a CITEC-nél webfejlesztést tanulni, mert mindenképpen szerettem volna IT területen fejlesztőként dolgozni. A 3. képzési modul végén megüresedett a Webáruházi asszisztens állás. Mivel a munkaadóim hallották, hogy mit tanulok, felajánlották nekem ezt a pozíciót. Gyorsan elfogadtam az ajánlatot, mert végre lehetőséget kaptam, hogy fejlesztői munkát végezzek. Örömmel járok be dolgozni minden nap, mert kreatív munkát végezhetek és sok-sok szakmai tapasztalattal lettem gazdagabb. Azóta elvégeztem a 4. modult is."

Gergő, ITSH: "Webes képzésre jelentkeztem. Nagyon érdekes és hatékony volt a képzés. A CITEC szakemberei a tanuláson túl segítettek abban is, hogy időmet sokkal jobban be tudjam osztani. A CITEC segítségével egy nagyon jó munkahelyet sikerült találnom."