Válságban is lehet új lehetőség!

Egy válság során különösen nagy jelentősége van annak, hogy az ember a kezdeti kétségek és bizonytalanságok után tud-e megfelelő döntést hozni saját és családja jövőjéről. Az ilyen helyzetek – bár ez nem mindig látszik elsőre nyilvánvalónak - akár egy új esélyt is jelenthetnek. Ez attól függhet, hogy milyen nézőpontból gondoljuk át a helyzetünket.  Nézhetjük onnan is, hogy egy színvonalas képzésbe való bekapcsolódás, melynek során akár gyökeresen újat tanul az ember, megoldást is jelenthet az adott helyzetben. Erre a gyökeresen új ismeretre akár egy teljesen új karriert is lehet alapozni, építeni.

Ha ez a CITEC által ajánlott informatikai vagy ahhoz kapcsolódó képzések egyike, akkor – a „gazdasági nagykönyv” és a mi eddigi konkrét tapasztalataink szerint is - 8 hónapnyi befektetett idő után gyorsan megtérül a fáradozás.

Mindenütt azt lehet hallani és olvasni, hogy egy válsághelyzetben az informatika az az ágazat, amely leghamarabb újra fejlődésnek indul, ráadásul egy, a korábbinál sokkal magasabb szinten. Ez az a gazdasági terület a kapcsolódó tevékenységeket is beleértve, ahol a munkavállalók legkevésbé veszítik el állásukat, a leghamarabb találnak új munkalehetőséget és magasabb béreket. Érdemes bátran dönteni és személyesen is meggyőződni ezekről a tényekről.

A CITEC most minderre reális lehetőséget kínál akár lehetséges állami támogatással, akár saját egyedi kedvezményekkel vagy részletfizetési lehetőséggel.

Ha most vagy a jövőben úgy látod, hogy részt kívánsz venni IT-hoz kapcsolódó - akár támogatott - képzésekben, akkor iratkozz fel nálunk, nehogy lemaradj a lehetőségről! A feliratkozást követően, a lehető leghamarabb pontos tájékoztatást adunk a további részletekről.

Mi továbbra is reális szempontok szerint dolgozunk. Velünk az új jövőd felépítése egy meghatározott úton alig több mint fél évig tart, ezt az élet már számos hallgatónk esetében igazolta.

Ha úgy látod, hogy érdekel az IT izgalmas területe, akkor várunk!

Ha csak kérdéseid vannak, különösen várunk, hogy megbeszéljünk mindent, ami érdekel!

Velünk egyenes az út!

További blogok  Érdeklődöm