KÉPZÉS ÜTEMEZÉSE, LEBONYOLÍTÁSA

K: Lehet itt munka mellett tanulni?

V: Igen. A képzéseink hétköznapokon munkaidő után kezdődnek, illetve szombatonként zajlanak.

 

K: Lehet bírni a tanulást munka mellett is?

V: Igen. A képzések ritmusát úgy alakítottuk ki, hogy intenzív legyen, de munka mellett is vállalható elfoglaltságot jelentsen. Jelenlegi hallgatóink is munka/tanulás mellett tudják teljesíteni az elvárásokat.

 

K: Heti hány munkanappal kell számolnom, ha részt veszek a képzésben?

V: A kurzusaink heti 3 munkanapon, és szombatonként bonyolódnak. Ugyanakkor folyamatosan figyeljük hallgatóink igényeit, és mindenben igyekszünk alkalmazkodni, mert az a célunk, hogy a képzéseinken mindenki a legjobb eredményeket érje el.

 

K: Mikor kezdődnek a képzések?

V: Ez a csoport összetételétől is függ. Hétköznaponként 16 és 17 óra között, szombatonként 8 és 9 óra között kezdődnek a képzések.

 

K: Kapok a tanuláshoz számítógépet?

V: Igen ez lehetséges, szükség esetén biztosíthatunk gépet a tanuláshoz, tantermi képzés esetén az órák időtartamára. Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy mindenki használja a saját számítógépét, mert ezzel lehet biztosítani az otthon és az órán végzett munka kényelmes, gyors és biztonságos folytonosságát.

 

K: Otthon is kell majd feladatokkal foglalkozni?

V: Igen, a legtöbb képzésünknél szükség van az otthoni önálló vagy csoportos munkavégzésre a gyakorlat megszerzése érdekében.


K: Milyen hosszúak a képzések?

V: A képzési moduljaink általában 1-2 hónap időtartamúak.