Rólunk

Küldetés

Számunkra mindig fontos volt az, hogy embereknek segítsünk környezetünkben, városunkban, Szegeden. Felismerve azt, hogy az informatika még sok embernek adhat munkát és felismerve azt, hogy nemcsak tanítani kell őket, hanem támogatni abban, hogy képesek legyenek tudásuk legjavát adni. Úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe a felelősségteljes küldetésbe. Hacsak egyetlen ember is munkát talál általunk, akkor elmondhatjuk, hogy sikeresek vagyunk. Természetesen ennél többet akarunk! 

Checkpoint-ITA CheckPoint-IT Education Centert (CITEC) 2017 tavaszán alapítottuk Szegeden, azzal a szándékkal, hogy képezni fogunk Titeket az informatika különböző területein. Fejlődésünk alatt fel kellett ismernünk azt is, hogy ennek a tudásnak az átadása nemcsak az IT szakmai tudást jelenti, hanem sokszor olyan dolgokban is tudunk segíteni, ami hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyan tudjátok élni mindennapjaitokat. A megtakarított idő pedig hozzásegít Benneteket ahhoz, hogy legyen időtök tanulni.

Tanulni nehéz! Mégis mi olyan módon tudunk Neked segíteni, hogy a tanulás érdekes legyen. Minden megtanulandó dolgot a gyakorlati oldaláról fogunk neked megmutatni, hogy az számodra érdekes legyen.

Azt tudnod kell, hogy gyakorlás nélkül  a képzésen elsajátított tudás nem fog a gondolkodásodba beágyazódni. Tehát számítunk együttműködésedre, amely azt jelenti, hogy a képzésen kívül is számos feladatot kell megoldanod.

Tapasztalatunk

Alapítóink tapasztalt szakemberek az üzlet, HR és Informatikai területéről.

Megszerzett tudásunk nemcsak abban segít, hogy elsajátítsd a szakmai kompetenciákat. Segíteni tudunk abban is, hogy 
  • lásd erősségeidet és gyengeségeidet,
  • felépítsd karrieredet,
  • megtaláld a számodra megfefelő tudást,
  • minél hamarabb el tudj helyezkedni.