Rólunk

.

Mentoraink

Balázs

Nemzetközi vállalatnál vagyok senior szoftverfejlesztő. A CITEC oktatói csapatához csatlakozva nem is sejtettem, mennyi új tapasztalatra fogok szert tenni. Kihívást jelentett a tudásomat olyan hallgatóknak átadni, akik egyáltalán nem, vagy csak részben érkeztek az IT világából.

Hallgatóink motiváltak, a közös munka hatékony, az új ismereteket rövid idő alatt a lehető legmagasabb szinten sajátítják el. A CITEC csapat ehhez maximális támogatást és segítséget nyújt.

Tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy a hallgatók által megszerzett, illetve az oktatók által átadott tudásanyag az IT munkaerőpiacon a lehető legversenyképesebb, amelyre könnyedén lehet építkezni.

Kliens és szerver oldali technológiákat oktatok. A masterclass képzésekben is részt veszek. Büszkeséggel tölt el, amikor a nálunk végzett hallgatók sikeresen pályáznak elérhető pozíciókra. Örülök, hogy egy ilyen professzionális csapat tagja lehetek.

LinkedIn

Levi

7 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkezek. Sok tehetséges szakemberrel dolgoztam együtt, sok szakmai tapasztalatra tettem szert. A CITEC-nek hála a tudásomat olyan embereknek is átadhatom, akik nem is az IT területéről érkeztek. Öröm hétről-hétre látni a hallgatók fejlődését.

Főként Java fejlesztéssel és webfejlesztéssel kapcsolatos témákat oktatok azoknak, akik eldöntötték, hogy új pályára állítják az életüket, ezért megismerkednének a programozás rejtelmeivel.

Alex

Gyermekkorom óta rajongok a webes világért, a weboldalakért, az online színfalak mögött zajló dolgokért. A CITEC-nél is ide kapcsolódó témákat oktatok: weboldalak készítése, UI (felhasználói felület) építése kis építőkockákból, illetve azt is, hogy mi történik a motorháztető alatt az ún. back-end oldalon.

Szeretek oktatni, mert érdekes. Jó látni, hogy informatikával korábban komolyan nem foglalkozók fél év elteltével elhivatott, fejlődni akaró, versenyképes tudással rendelkező pályakezdő webfejlesztőkké válnak. Élvezem, hogy már a legelső alkalommal is látványos eredményeket lehet elérni, a sikerélmény pedig végig garantált a képzés során. A CITEC képzések moduláris felépítése jól átgondolt, mindegyik modul külön-külön is piacképes tudást nyújt.

LinkedIn

Norbi

Főként JAVA és Python fejlesztéssel, valamint webfejlesztéssel kapcsolatos témákban oktatok a CITEC kurzusain. Szabadidőmben előszeretettel mélyülők el az IoT, Arduino és egyéb mikroPC-k világában, kisebb-nagyobb projektek keretein belül.

A CITEC-nek köszönhetően sok tanulni vágyó, új életet kezdeni akaró embernek segítettem már eddig is megismerkedni a programozás szépségeivel. Örülök, hogy segíthetem őket ebben a folyamatban.

LinkedIn

Nóri

Programozást több módszerrel is lehet tanulni és tanítani. Tőlünk egy olyan gondolkodásmódot tanulhatsz meg egy-egy képzés alkalmával, ami nem csak a tanulmányaidban, de az élet minden területén hasznosítható. Átadható gyakorlati tudással rendelkező informatikusok és mérnökök segítenek abban, hogy új irányt vegyen az életed.

Neked csak a kitartást és a szorgalmat kell hozni, a többit mi adjuk.

LinkedIn

Ottó

Webfejlesztést tanítok a CITEC-nél. Talán meglepő, de volt idő, amikor nem szerettem az informatikát. Már 2 éve jártam az egyetemre mérnöki szakon, amikor rádöbbentem, hogy mégis mennyire rajongok a webes világért. Izgatott, hogy egy komplett, működő rendszert hogyan lehet megtervezni és kivitelezni. Ma már fejlesztő vagyok, jelenleg vállalkozóként dolgozom. Megtaláltam a számításaimat az IT világában: Többek között komplett weboldalak és webáruházak készítésével foglalkozom. Fontos számomra, hogy a megrendelőim profitmaximalizálásához fejlesztőként a legjobban hozzájáruljak. Érdekel még az online marketing világa is.

Élvezem az oktatást, talán van is érzékem hozzá. Örömmel tölt el, hogy az annak idején komoly munkával évek alatt megszerzett tudásomat és tapasztalataimat átadhatom másoknak is, miközben nyomon követhetem hallgatóim gyors fejlődését. A CITEC oktatói közösségében nagyon jól érzem magam. Igazi élmény csapatban dolgozni a kollégáimmal, közben látni, hogy a motivált hallgatók bő fél év alatt milyen gyorsan haladnak a tanulással.

Tibi

A CITEC képzési menedzsereként a munka mellett sok olyan élmény is ér, ami egyedülálló. Többek között ezek miatt is élvezem ezt a feladatot. Korábbi munkáim során még nem tapasztaltam ennyire direkt módon, hogy részese lehetek emberi karrierutak megváltozásának.

Együtt dolgozom egyrészt a hallgatókkal, másrészt az oktatókkal. Ez a tevékenység gyökeresen más, mintha egy hagyományos iskolai környezetben történne. Kiváltság együtt dolgozni ezzel a céltudatos, egymást mindenben segítő oktatói és hallgatói csapattal.

Az oktatói közösség tagjai a szakma élvonalában vannak, mégsem versengenek egymással. Egymást segítve és ösztönözve mindent a hallgatók szakmai előmenetelének rendelnek alá.

Hallgatóink maximálisan motiváltak, nagy öröm együtt dolgozni velük. Jó érzés, hogy segíthetek céljaik elérésében, új karrierjük elindításában.

LinkedIn

Küldetés

Számunkra mindig fontos volt az, hogy embereknek segítsünk, kezdetben közvetlen környezetünkben és városunkban, Szegeden, de jó ideje már az egész ország területén, sőt külföldön élő honfitársainknak is. Felismertük azt, hogy az informatika még évtizedekig sok embernek adhat munkát, Felismertük azt is, hogy nemcsak tanítani kell őket, hanem támogatni is abban, hogy képesek legyenek tudásuk legjavát adni. Úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe a felelősségteljes küldetésbe. Hacsak egyetlen ember is munkát talál általunk, akkor elmondhatjuk, hogy sikeresek vagyunk. Arra vágyunk, hogy munkánk eredményeként minél több ember életének és karrierjének megújulásában szerepünk legyen!


A CheckPoint-IT Education & Recruitment Centert (CITEC) Szegeden alapítottuk azzal a szándékkal, hogy képezzünk Titeket az informatika különböző területein. Fejlődésünk alatt fel kellett ismernünk azt is, hogy ennek a tudásnak az átadása nemcsak az IT szakmai tudást jelenti, hanem sokszor olyan dolgokban is tudunk segíteni, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyan tudjátok élni a mindennapjaitokat. A megtakarított idő pedig hozzásegít ahhoz, hogy legyen időtök tanulni.

Tanulni nehéz! Mégis mi olyan módon tudunk segíteni neked ebben, hogy a tanulás érdekes legyen. Minden megtanulandó dolgot a gyakorlati oldaláról fogunk megmutatni, hogy az motiváló is legyen számodra.

Azt azonban tudnod kell, hogy gyakorlás nélkül a képzésen elsajátított tudás nem fog a gondolkodásodba beágyazódni. Tehát mindenképpen számítunk együttműködésedre. Ez azt is jelenti, hogy a képzésen kívüli időszakokban is számos feladatot kell megoldanod. Erről a szakmáról is el lehet mondani, hogy „gyakorlat teszi a mestert”.

Tapasztalatunk

Alapítóink tapasztalt szakemberek az üzlet, HR és Informatikai területéről.

Megszerzett tudásunk nemcsak abban segít, hogy elsajátítsd a szakmai kompetenciákat. Segíteni tudunk abban is, hogy 
  • lásd erősségeidet és gyengeségeidet,
  • felépítsd karrieredet,
  • megtaláld a számodra megfefelő tudást,
  • minél hamarabb el tudj helyezkedni.