Miért választott minket oly sok Hallgató eddig? Érdemes elolvasni az okokat:

Egyedülálló képzési formát kínálunk, ha szeretnél karriert váltani IT területre.

Erősségeink:
  • A képzéseink a kezdetek óta kiscsoportosak. Ez a garancia arra, hogy oktatóink a leginkább személyre szabott segítséggel (mentorálással) tudják támogatni a tanulmányi előrehaladásodat.
  • Modulrendszerű képzések. Lépésről-lépésre tudsz haladni a tananyag elsajátításában, igényeid és lehetőségeid szerint tudod szabályozni a tanulmányaid ütemezését és finanszírozását, továbbá menet közben is bármikor tudsz új szakirányra váltani.

Bármelyik képzésünket munka mellett is el tudod végezni, hiszen a képzés munkaidőn kívül zajlik.

A tanulás mellett is biztosítani tudod az egzisztenciádat, illetve tanulmányaid folytatása közben is elő tudod teremteni a következő képzési modulhoz szükséges tandíj összegét.

A képzéseinket képesség felmérés nélkül is elkezdheted, csak egy előzetes beszélgetésünk lesz az adott képzés előtt, hogy jobban megismerhesd a kurzusainkat, és mi is jobban megismerhessünk. Azt az alapelvet valljuk, hogy mindenki esélyt kapjon a tanulásra és kipróbálhassa magát ezen a pályán.

Oktatóink komoly fejlesztő cégeknél dolgoznak. Tőlük lehet csak igazán tanulni, mert a munkahelyi tapasztalataik miatt a mindenkori legkorszerűbb technológiai ismeretekkel rendelkeznek. Ezért a legmagasabb színvonalú szakmai segítséget tudják biztosítani számodra.

A programozás megtanítása mellett legalább olyan fontosak azok az egyéb ismeretek, amelyeket oktatóinktól szinte észrevétlenül tudsz átvenni a képzés alatt. Ilyenek pl. a munkahelyi tapasztalatok megosztása, interjúkra való felkészítés, azonnali szakmai konzultációk lehetősége az oktatókkal, agilis módszertanok megismerése és alkalmazása, csapatmunka és projektszemlélet elsajátítása, stb.

Segítjük a munkába állásodat. Mi is javasolhatunk munkahelyet, állásajánlatunkat természetesen nem vagy köteles elfogadni. Ugyanakkor kifejezetten bátorítjuk a hallgatóinkat az önálló munkakeresésre is, mert ez is az IT munkához tartozik. Hozadékként pedig nagyon sok olyan tapasztalatot biztosít, amit másként nem lehet megszerezni. Mindenben támogatunk az általad kiszemelt munkalehetőség sikeres elnyerésében.

A segítségünkkel közvetített és sikeresen elhelyezkedő Hallgatóink a próbaidő letelte után nagy összegű tandíj visszatérítést kapnak azért, mert öregbítik a CITEC hírnevét a munkaerő piacon.

Képzéseink helyszínei a gyönyörű Szeged központjában találhatók. Bármely oktatási helyszínünk könnyen megközelíthető.

Reméljük, hogy ezek az érvek meggyőztek, hogy bennünket válassz, és ezzel belépj egy új karrier kapuján. Rajtunk nem múlik…

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, fordulj hozzánk bizalommal.

További blogok  Érdeklődöm