Út egy komoly karrierhez: Tanulj te is velünk!

Mit szólnál egy olyan vállalható befektetéshez, aminek 12 hónap múlva már élvezheted is a hasznát?
 
Tapasztalataink szerint hallgatóink élete rövid idő alatt nagyon megváltozik, amikor a képzéseink befejeztével belépnek az IT világába. Nagyon kevés az olyan karrierváltási lehetőség, amikor az ember a tanulmányai megkezdését követően egy éven belül egy teljesen új, perspektivikus pályán tud érvényesülni.
 
Eddigi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy hallgatóink legfeljebb (bruttó) 8 hónapnyi tanulást követően reális elhelyezkedési eséllyel jelennek meg az IT munkaerő piacán. Az elhelyezkedést követően egyrészt gyökeresen megváltozik az életük, másrészt a tanulmányaik költsége kb. 4 hónap alatt megtérül.
 
Mennyire reális ez? Nagyon! Hallgatóink eddigi elhelyezkedési aránya: 90%. Ugye ez meggyőző?!
 
A sikeres karrierváltás előfeltételei:

  • A hallgató felvállalja, hogy maximális erőbedobással tanul. Nyugalom, a tananyag bárki számára elsajátítható, ebben segítünk!
  • Iránymutatásainkra alapozva kialakítja szakmai identitását, folyamatosan építve azt arra a szintre, hogy tanulmányai végére már az IT közösség értékes tagjaként tudjon megjelenni.

 
Olvasd el a honlapunkon a már végzett hallgatóink visszajelzéseit! A döntő többség megtalálta a számítását.
 
A fentebb említett elhelyezkedési arány azért nem éri el a 100%-ot, mert hallgatóink között vannak, akik nem munkahelyváltási szándékkal jelentkeznek. Ők általában csak a már meglévő szakmai kompetenciájukat szeretnék bővíteni, de munkahelyváltásban nem gondolkodnak. Természetesen a későbbiekben akár ebből is lehet váltás, mert annyira megtetszik nekik ez az új terület.
Ezt is figyelembe véve elmondható, hogy csoportjainkban 100% az elhelyezkedési arány, ha csak azokkal a hallgatóinkkal számolunk, akik ténylegesen karriert akarnak váltani. Az ő elhelyezkedésük több és többféle profilú IT cégnél történt. Mindannyiuknak lehetőségük volt több munkahely közül kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet, nem csoda, hogy kivétel nélkül nagyon elégedettek az új életükkel.
 
Az IT világ ajtaja szinte mindenki előtt nyitva áll, aki késztetést érez magában és elkötelezett tanulási szándékkal jelentkezik hozzánk. A személyes elkötelezettség mellé mi a kiváló oktatókat és az erősen gyakorlatorientált képzést adjuk. A szakmai tudás azonban mit sem ér a személyes, egyénre szabott coaching nélkül, amit szintén biztosítunk hallgatóinknak.
 
Most érdemes megragadni a kínálkozó lehetőséget, mert az IT területén jelenleg is szakember hiány van országos szinten és Szegeden is. Mivel a kereslet sokkal nagyobb, mint a kínálat, így a munkaerő megbecsülése és munkájának anyagi ellentételezése is kiemelkedő a legtöbb más foglalkozási területhez képest.

További blogok  Érdeklődöm